Mit csinálj 9-13 éves gyermekeddel a nyári szünetben, amikor szeretnéd lekötni a figyelmét és egyúttal szórakoztatni, amíg Te dolgozol?

Szünidei Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyam

A legtökéletesebb program gyermekednek a nyári szünetre: fejlődés, kreativitás, szórakozás, új barátok, biztos alap a sulihoz. 

Szerezz gyermekednek egy felejthetetlen élményt MOST MÉG AKCIÓSAN!

A jobb agyféltekés rajzolás segítségével a gyermek rajztudása nagy mértékben fejlődik, és olyan rajzokat lesz képes elkészíteni, amit soha nem gondolt volna magáról.

A gyermek technikailag sokkal magasabb szintre lép, a kezdeti sikerélményeket pedig újabbak fogják követni az iskolában. Nemcsak a rajzolás terén! Fejlődni fog a kézügyessége, koncentrációs és a megfigyelőképessége is, ami könnyebbé teszi majd a tanulás folyamatát és több magabiztosságot ad számára.

Gyermektábor
Gyermektábor
Gyermektábor

Minden olyan 9-13 évesnek itt a helye, aki

  • szeret rajzolni
  • szeretné fejleszteni a rajztudását
  • sikerélményre vágyik
  • jófej tanároktól szeretne tanulni, akik az ő nyelvét beszélik
  • klassz tábort keres, ahol felhőtlen kikapcsolódás várja, és új barátokat is szerezhet

Azonban nem csak gyermeked rajztudása és a kreativitása fejlődik a tanfolyam végére, hanem mindeközben remekül is érzi magát. Nálunk a Művészkuckóban elsődleges a közvetlen, baráti és kedves hangulat. A célunk, hogy a fejlődés mellett remek élmény is maradjon a nálunk töltött idő, így oktatóink mind nagyon figyelnek erre.

Miket tanulunk

A rajztáborban megtanul olyan iskolában nem tanulható rajztechnikákat, amelyekkel könnyedén tud arányosan rajzolni.

Megtapasztalja, hogy a régi nagy művészek hogyan tanultak meg élethűen alkotni.

Elsajátít olyan különleges árnyékolási technikákat, amelyekkel sokkal élethűbb képeket tud a papírra varázsolni.

Így óriásit nő az önbizalma.

Ráadásul a gyermeked nem csupán a rajztudásában fog fejlődést mutatni, hanem számos más területen is hasznára válik a jobb agyféltekés rajztábor.

A rajztábor segíthet fejleszteni a koncentrálást, a megfigyelést, ami a tanulásban is fontos.

Javíthat a gyermek kézügyességen és az írásképen is.

Fontos tudnivalók a tanfolyamhoz

Helyszín A rajztábor a város szívében, nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Lehel térnél kerül megrendezésre. A XIII. kerület magas szintű fejlesztésének köszönhetően a közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel.

Játék A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet, hanem ebéd után kimegyünk a közeli szuper játszótérre, ahol még jobban megismerkedhetnek egymással a gyerekek, egy kicsit kifutkározhatják magukat, hogy délután újult erővel vessük bele magunkat a rajzolásba.

Rajz felszerelés A rajztábor első napján egy előre elkészített, színes, érdekességekkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd. Ezt plusz ajándékként nyújtjuk számotokra.

Mindezen felül meglepünk egy 10%-os ajándékkártyával is, amelyet a Panton művészellátó boltban tudsz felhasználni korlátlan számban, amennyiben felmutatod a kártyánkat!

Étkezés Az étkezés több módon is megoldható. Hozhattok otthonról is ebédet, de van lehetőség reggelente ebédet is rendelni, így délre melegen érkezik meg az ebéd.

Bónusz ajándékok a tanfolyam mellé

Ajándék

Ráadásul ajándékba kapja a Hogyan rajzolj tigrist színes ceruzával online videótanfolyamot 9 990 Ft értékben!

Ajándék 2.

A tanfolyam mellé most gyermeked INGYENES belépőt kap, 1 alkalomra a Művészkuckóba, ahol heti rendszerességgel, 2 órában rajzolhat, továbbfejlődhet, újabb és újabb technikákat tanulhat.

A jelentkezés limitált, ezért jelentkezzetek még ma, hogy biztosan legyen hely a számotokra!

Időpontok és árak Kattins a linkre az időpontokért és az árakért.