jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek4

 

Miről szól a Jobb agyféltekés rajztábor?

 

A táborban egy olyan 9 éves tapasztalaton alapuló tematikát dolgoztunk ki, ami kifejezett 9-15 évesekre lett szabva.

 

Gyermeked észrevétlenül sajátítja el a rajzolás legfontosabb tudnivalóit, ami biztos alapot ad számára, hogy óriási sikere legyen.

 

“Olyan technikákat tanultam, amiekről még nem is hallottam és mindent úgy tudtam lerajzolni, hogy még nekem is tetszett és nagyon jól éreztem magamat ebben a sok tudással és barátokkal járó táborban.” Nagy Lara

Nyári Kreatív Rajztáborok 9-15 éveseknek

 

✅ Gyermeked szeret rajzolni?

✅ Szeretne még ügyesebb lenni?

Új barátokra vágyik?

✅ Növelnéd az önbizalmát?

✅ Szeretnéd, ha a szünidőben jó kezekben lenne, fejlődne és még közben szuperul is érezné magát?

Tartalmas tábort szeretnél számára?

 

“Ez volt életem legjobb tábora. Nagyon köszönöm az új tudást, és az új barátokat. Ezt a tábort még sok-sok gyereknek ajánlom. Gondolom a rajztanárom is örülni fog neki.” A. Fruzsina

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek11
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek12

Mit ad gyermekednek a Jobb agyféltekés rajztábor?

✅ Sikerélményt

 

✅ Önbizalmat

 

✅ Megerősítést

 

✅ Új barátokat

 

✅ Élményt

 

✅ Egy telefon/számítógép mentes hobbit, amivel csak fejlődik

Tanítási módszerünk alapja a Jobb agyféltekés rajztáborban

✅ Fokozatosság:

Az oktatás menete a fokozatosságra épül. Azaz először könnyebb feladatokkal kezdünk és ha már az jól megy, akkor fokozatosan haladunk a nehezebbek felé. Így észrevétlenül változik gyermeked rajztudása. S ez  biztosít számára önbizalmat és sikerélményt.

 

✅ Megerősítés:

Hiszünk benne, hogy a megerősítés és a dicséret szárnyakat ad gyermekednek, ami a technikai tudással párosulva csodálatos eredményt hoz.

 

 

✅ Sikerélmény:

Célunk, hogy a tábor során tanítási módszerünknek köszönhetően olyan képeket rajzoljon, amit soha nem gondolt volna magáról, s így óriási sikerélménye legyen.

4 nap alatt többet fejődtem, mint az elmúlt 4 évben. Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat, a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam.” E. Janka Ágnes

love-2070256_640

“Amikor idejöttem, 10-ből 4 volt a teljesítményem, most 10-ből 9.” Gillányi Zsombor

Mit fejleszt a Jobb agyféltekés rajztábor?

Megfigyelést:

Mivel a szép és élethű rajzolás egyik legfontosabb alapja a megfigyelés, így a fő hangsúly ennek fejlesztésén van.

Egy különleges technikának köszönhetően ezt gyermeked szinte észrevétlenül, és játékosan fejleszti folyamatosan a tábor során.

S hogy a megfigyelés fejlesztésének milyen előnyei vannak élete más területein is? Például Lorin anyukája arról számolt be, hogy gyermeke szövegértése sokkal jobb lett, mert jobban tud figyelni a szöveg tartalmára.

 

Koncentrációt:

Mivel csemetéd megtapasztalja már a tábor első óráiban, hogy ha odafigyel és koncentrál, akkor milyen csodák kerülnek ki a kezei közül, így természetessé válik számára, hogy a szép eredményért koncentrálnia szükséges.

Folyamatosan tapasztalja a tábor napjai alatt, hogy minél nagyobb és alaposabb koncentrációt tesz alkotásába, annál elképesztőbb képek kerülnek ki a kezei közül.

 

Gyakran előfordul a táborban, hogy annyira lelkesek a gyerkőcök, hogy még otthonra és a játszótérre is szorgalmikat visznek.

 

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek14
"Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptun, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek lásztik."
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek5

Kézügyességet:

A Jobb agyféltekés rajzolás egyszerű, de látványos technikájával és a sok gyakorlással kézügyessége egy egészen új dimenzióba lép. Olyan képeket lesz képes megalkotni, amiről soha nem gondolta volna, hogy képes lesz rá.

 

Kreativitás:

A Művészkuckóban azt az oktatási stílust valljuk, hogy miután megmutatjuk gyermekednek a rendelkezésére álló technikákat és eszközöket és hogy azokat hogyan alkalmazza pontosan, arra bátorítjuk őt, hogy a megszerzett tudással kreatívan alakítsa saját alkotását.

 

Oktatóink minden kérdésére választ adnak és külön papíron, – soha nem az ő alkotásába belerajzolva!! – ténylegesen megmutaják, hogy hogyan rajzolja meg azt a konkrét, adott dolgot.

 

Mit tanul meg gyermeked a Jobb agyféltekés rajztáborban?

Ellenörző rajzok elkészítése:

A tanfolyamot csemetéd az ellenőrző rajzok elkészítésével kezdi. Sok-sok kép közül kiválasztja a számára szimpatikus fényképet, majd önállóan, az ajándékba kapott rajzeszközökkel lerajzolja, ahogy tudja.

Ekkor még az oktató nem segít. Ez nem felmérő. Nem kell semminek sem megfelelni. Ennek csupán az a lényege, hogy a tábor végén legyen mihez hasonlítani a fejlődést.

 

Lehull a lepel az arányos rajzolás titkáról:

A következő rész egy interaktív, beszélgetős rész, amiben megtanulja, hogy mi a Jobb agyféltekés rajzolás alapja.

Hogyan rajzolunk és miért úgy rajzolunk.

Pontosan érteni és tudni fogja azt a technikát, amivel a régi nagy művészek, mint például Dürer tanult meg arányosan rajzolni.

 

Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak.

Aranyos tanítónénit kaptunk, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek látszik.”

jobb agyféltekés rajztanfolyam ceruzajobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek1
"Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptun, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek lásztik."
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek10

Az alkotás, amitől elöszőr esik le csemetéd álla:

Ekkor az előbb tanult technikával elkészíti az első alkotását a gyerekek egyik kedvenc állatáról.

Ilyenkor óriási az öröm, mert olyan arányos és élethű alkotást készít, ráadásul könnyedén, amit soha nem gondolt volna magáról.

 

Az árnyékolás trükkjei:

Következő lépésben meg fogja tanulni azokat a technikákat és trükköket, amiknek a segítségével igazán élethűre tudja árnyékolni rajzait.

Ebben a lépésben “nyakig” grafitosak leszünk. Igazán az alkotás részévé válik csemetéd és imádni fogja, ahogy az ujjai között csúszik a grafit és ahogy a megtanulva a radírokat használva meglepő és látványos fényeket varázsol a papírra.

 

Jöjjön az izgalmas gyakorlat:

Felfegyverkezve az új és izgalmas technikákkal most jön az alkotás. Tanítási módszerünkben arra bátorítjuk gyermeked, hogy használja és alkalmazza a korábban tanultakat.

Az oktató vezeti az alkotás elkészülését, de a korábban tanult és a gyermekek által javasolt módon. Így csemetéd rögtön bontogathatja szárnyait és kreatív megoldásokat találva készítheti el alkotását, miközben oktatónk biztos hálót nyújt számára.

 

A portré rajzolás titkai:

Miután biztos alap van gyermeked kezében belevágunk a portré készítés titkaiba.

Olyan trükköket és technikákat tanul meg, amivel a portréja nem csak arányos lesz, de az ekkor elkészült alkotása drámai különbséggel ékeskedhet az előtte rajza amellett.

Bár ekkor láthatnád a büszke, elégedett és boldog mosolyt az arcán! Micsoda önbizalommal tölti ilyenkor el! Hogy ő erre képes volt!

 

Extra plusz tudás, ami máshol nincs:

Az 5 napos tábor keretében extra ajándékként még megkapja gyermeked az ötödik napon az Állat Rajzolás tanfolyamot, ahol azt tanulja meg, hogy hogyan rajzoljon élethű állatokat, mi a szőr rajzolás titka, stb.

Korosztályra szabtuk gyermekednek a Jobb agyféltekés rajztábort:

A Művészkuckóban nem csak arra figyeltünk, hogy tanfolyamainkon kifejezetten gyermeked nyelvén, az őt érdeklő témákat dolgozzuk fel játékosan, hanem a gyermek kategórián belül is külön csoportokat indítunk.

Így még inkább igényeinek mefelelően adhatjuk át számára a tudást. Időpontjaink között megtalálod a 9-11 és 12-15 évesek részére induló csoportokat.

“Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd.

Az első kérdésem az volt, hogy 5 nap alatt 100%-os szépség és technika javulás lesz?

Biztos voltam benne, hogy javulni fogok rajzból, de nem ennyire. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz.

Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek. Köszönöm!” Pirigyi Tamás

Gyerekbarát oktatók:

A Művészkuckó oktatóinak elsődleges célja, hogy gyermeked óriási sikerhez juttassák. A közös tanulások mellett folyamatos egyéni segítséget nyújtanak számára, hogy garantált legyen a sikerélmény.

 

Elsődleges a barátságos, közvetlen és kedves hangnem, hogy csemetéd minél otthosabban érezhesse magát nálunk.

 

“Én nagyon jól éreztem magam, mert az oktatók és a gyerekek is nagyon kedvesek és viccesek voltak.

Anyukám sokszor mondja, hogy “a tanárok azért nem elégedettek soha, mert a legjobbat akarják kozni belőlünk.” Itt azonban nem éreztem ezt.

Nagyon jó volt a szivecske és ez a mappás ötlet! Nagyon köszönöm, hogy itt lehettem.” Mihály Kinga

művészkuckó 2

7+1 ok, hogy miért hozd el a Művészkuckó Jobb agyféltekés rajztáborába gyermeked:

✅ Sikerélménye lesz

✅ Jól fogja érezni magát

✅ Nagyot fog fejlődni

✅ Büszke lesz magára

✅ Nő az önbizalma

✅ Gyerekbarát oktatókkal várjuk

✅ Szülőkönnyítő felügyelettel segítünk, hogy időben odaérj a munkába. (8:00-17:00)

✅ Extra meglepetéseket kap a tanfolyam során

Imádtam itt lenni, elképesztő volt az élmény, hogy olyat hozhattam ki magamból, amit nem is képzeltem volna.

Mindig azt hittem, ilyeneket rajzolni 10 év után is egy talány, de mégsem…”

Szülők véleménye a Jobb agyféltekés rajztáborunkról:

"Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is “stílust” váltott.

Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket. Azonban most valahogy máshogy tanul.

 

Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében “rendezettebb” lett világa, de mégsem az a kényszeres “rend” van a fejében.”

Annamária (anyuka)

 

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek13

“Én most Kedves szülőtársaimhoz szólnék, akik ha csak egy kicsit is, de eljátszottak a gondolattal, hogy gyermeküket beíratják a Művészkuckó egy tanfolyamára, esetleg táborába!

Szerettem volna fiamnak nyárra olyan elfoglaltságot, ami leköti és fejlődik általa!

Rátaláltam a Művészkuckóra, ahol csudijó tanfolyam,- tábor témákkal találtam szembe magam, hogy nem is igazán tudtam dönteni elsőre, de mivel fiam még nem volt egy tanfolyamon sem így nem volt kérdés a kezdő tábort vettük célba, beírattam, úgy hogy Ő nem akart menni 🤔😟.

Máté haragudott rám emiatt, főképp mikor megmondtam neki a következő héten a színes táborba is befizettem 🤣!

Az arcára volt írva minden egészen a július 15-én a kezdés napjáig. Reggel nagy duzzogva bevittem, és úgy hagytam ott 8:50kor.

Hazafelé egész úton reménykedtem benne, hogy kedvet kap és mikor megyek érte mosolyogva mondja majd, hogy “anya, nagyon jó ez a tábor”!

Így is lett🤗!”

 

Lamos Mónika

“Kedves Szülők!

 

Mint édesanya és mint pedagógus, tudom azt, hogy a mostani generációt nem foglalkoztat más, mint a tablet, számítógép, telefon

Fiam (Máté 9) tipikus példája ennek a generációnak, és bár szeret rajzolni, de a huga miatt (21hós) sajnos nem nagyon tud, így nekünk nagyon jól jött ez a tábor lehetőség, mert itt ki tud teljesedni, és végre nem csak buszoktat, járműveket rajzol, hanem csodálatos állatokat, portrékat, több technikával!

Én csak azt javaslom, Ti mint szülők néha merjetek ráerőltetni a gyerekeitekre dolgokat, elfoglaltságokat, tevékenyésgeket… mert máskülömben, ha mindig a gyerek kérése, makacssága… kerülne előtérbe, akkor sosem fogjátok megtudni, milyen fantasztikus dolgokra képesek a gyermekeitek!”

 

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek15

A helyszín:

A rajztábor a város szívében, tömegközlekedéssel (metró, vonat, busz, villamos) nagyon könnyen megközelíthető helyen: a Nyugati térnél kerül megrendezésre.

1065 Budapest, Bajcsy-Zsillinszky u. 55. 2. emelet

A kifejezetten gyerekek részére kialakított, színes termet gyönyörű alkotásaik díszítik és teszik igazán kreatívvá.

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek6

Játék:

A rajztáborban nem csak a rajzolás kap szerepet.  A környék magas szintű fejlesztésének köszönhetően a közelben színvonalas játszótér található, ahova minden nap ellátogatunk a gyerekekkel ebéd után és kettőig ott játszunk. Itt a főszerep a játéké, mozgásé, ismerkedésé.

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek2

Gyakran ismételt kérdések a Jobb agyféltekés rajztáborról:

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a Jobb agyféltekés rajztáborra?

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

 

Nem hosszú ez a tanfolyam egy ilyen idős gyereknek?

A tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy gyermeked végig élvezze.

Nagyon figyelünk az elmélet, a gyakorlat és a játékos oktatás harmóniájára.

Az ilyen korú gyerekek mozgásigényét egy szuper, közeli játszótér meglátogatásával biztosítjuk, így gyeremeked végig lelkes tud maradni és alig várja a következő napot!

 

A tábor végén hoz majd haza gyermekem saját készítésű alkotást?

Igen. A tábor során folyamatosan készít majd gyermeked rajzokat, amiket minden nap haza tud vinni és megmutatni számodra.

Ott maradhatok gyermekemmel a Jobb agyféltekés rajztáborban?

Ha Te vagy gyermeked azt szeretné, hogy a tábor ideje alatt ott legyél, akkor van rá lehetőség, hogy megvárd őt a rajziskolánkban.

Sajnos az órákra nem tudsz bemenni szülőként, mert a rajztábort kifejezetten gyerekek részére alakítottuk ki. Ha felnőtt, különösen ha szülő tartózkodik a teremben, akkor a gyerekek másként viselkednek. Köszönjük az ezzel kapcsolatos megértésed.

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek3
jobb-gyerek

Mettől meddig tarta a Jobb agyféltekés rajztábor?

A táborban az oktatás 9-től délután 16:00-ig tart. Gyerekedre azonban már 8:00-tól 17:00-ig vigyázunk, hogy te időben odaérhess a munkahelyedre.

Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészkuckóban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat.

Van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet. Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.

Tudok e beszélni gyermekemmel, vagy a szervezőkkel a Jobb agyféltekés rajztábor alatt?

Igen. A tábor teljes időtartama alatt, bármikor tudsz hívni bennünket bármilyen kérdéssel. Szívesen állunk rendelkezésedre.

Illetve gyermekeddel is van lehetőséged beszélni szünetekben. Általában nagy örömmel hívják anyát-apát, hogy elmeséljék számára, hogy milyen szuper rajzokat készítettek.

 

Szükséges e előképzettség a Jobb agyféltekés rajztábor elvégzéséhez?

A tanfolyamot kifejezetten 9-15 éves gyerekek részére állítottuk össze. Sikeres elvégzéséhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Egy teljesen:

✅  átlagos látással és egy

✅  átlagos kézügyességgel sikerrel el tudja gyermeked végezni.

 

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és garantáltan instant sikerélményt hoznak számára.

 

Művészkuckó - ahol gyermeked jól érzi magát és alkothat

3+1 EXTRA AJÁNDÉK a Jobb agyféltekés rajztáborban:

🎁 Ajándék 1.

A rajztanfolyam első napján egy előre elkészített, színes, érdekes rajzeszközökkel teli rajzcsomagot kap gyermeked, amit a tanfolyam után meg is tarthat, így semmilyen felszereléssel nem kell készülnöd.

🎁 Ajándék 2.

Mindezen felül meglepünk egy folytonos 10%-os kedvezménykártyával két Művészellátóba is.

🎁 Ajándék 3.

A tábor alatt a feladatokért kapott meglepetésekkel, apró ajándékokkal tesszük gyermeked részére még érdekesebbé a tanulást.

🎁 Ajándék 4.

Gyermeked ajándékba kapja a “Hogyan rajzolj tigrist” színes ceruzás online videótanfolyamot 9 990 Ft értékben! 

Így már otthon felszerelkezve a Jobb agyféltekés rajztáborban tanult technikákkal a szünet másik felében a színezés világában is elmerülhet és tovább fejlődhet.

present-307984_640
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Művészkuckó kicsi

Miért válassz minket?

✅ A Művészkuckó gyermek tanfolyamai 10év tapasztalata alapján lettek kialakítva.

✅ Gyakran induló képzéseink bőséges kínálatból nyújtanak választási lehetőséget.

✅ A Nyugati téren elhelyezkedő helyszínünk könnyen megközelíthető.

✅ Barátságos és gyermekközpontú tanáraink gondokodnak arról, hogy itt gyermekedé legyen a főszerep.

✅ Sok-sok további kifejezetten gyermekeknek szóló haladó tanfolyam közül tudtok választani több témában, hogy gyermeked tovább fejlődjön.

100% Sikergarancia

Élvezze gyermeked a Művészkuckóban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂

Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

jobb agyféltekés rajztanfolyam szív
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek8

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

  • Kattints az időpontok gombra
  • Válaszd ki a tábor helyszínét a legördülő menüben
  • Válaszd ki a tábor idejét
  • Majd tedd be a kosárba
  • A jelentkezés visszaigazolásával egyidőben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
  • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül gyermeked számára a hely.
  • tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.