jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Gyermekednek kudarcai vannak a rajzolásban és szeretnél neki segíteni, hogy sikerélménye legyen benne?

Sajnos egyre több gyermeknél tapasztalható, hogy már 8-10 évesen nem szeret rajzolni, mert annyi kudarcélménye volt. Egyeseknél ez már az oviban is tapasztalható.

A Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamon könnyen követhető, egyszerű technikák segítségével nagyot fejlődik  a rajzkészsége, amelynek köszönhetően újra megszereti a rajzolást és nagyot nő az önbizalma.

"Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem a sok sikerélmény miatt!" Dóra

Gyermeked szeret rajzolni és szeretne benne még ügyesebb lenni?

A Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamon olyan látványos technikákat tanul meg, amelyek segítségével rajzkészsége még kifinomultabb lesz és még szebb rajzokat lesz képes rajzolni.

Céunk, hogy gyermeked egy színesebb, gazdagabb életet élhessen azáltal, hogy Jobb agyféltekés kreatív rajztanfolyamunkon annyira megemeljük megfigyelési képességét, hogy sokkal részletesebben lássa az őt körülvevő világot.

"4 nap alatt többet fejlődtem, mint az elmúlt 4 évben. Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat: a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam." E. Janka
jobb agyfeltekes rajztanfolyam gyerekeknek

Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc Nektek szól, ha Te is szeretnéd gyermeked:

✅... készségeit fejleszteni

✅  ... önbizalmát erősíteni

✅  ... kreativitását növelni

✅ .... rajzolással kapcsolatos kudarcait feloldani

Ha szeretnéd, hogy:

✅   ... jól érezze magát

✅   ... sikerélménye legyen

✅   ... legyen egy olyan hobbija, ami a suli terhe alól kreatívan kikapcsolja és még közben fejlődik is

"Megtanultam, hogy híres festőművészek milyen technikákkal festenek vagy rajzolnak. Aranyos tanítónénit kaptun, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Az tetszett a legjobban, hogy most már olyan rajzot tudunk készíteni, ami élethűnek lásztik."
love-2070256_640

Így segítek Gyermekednek a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyammal:

9 év tapasztalata alapján összeállítottam Gyermeked részére egy olyan egyszerű és könnyen követhető, azonnal alkalmazható technikákat tartalmazó tanfolyamot, aminek a segítségével rövid idő alatt nagyon látványosan fejlődik.

“Nagyon sokmindent adott ez a tanfolyam! Eszméletlenül élveztem! Sokkal több mindenre odafigyelek már! Megfigyelőképességem és türelmem is javult, nagyon lekötöttek az órák. Jó volt a hangulat, a közösség és a tanulás. Millió köszönet, még biztos visszalátogatok hozzátok.Fanni

Miben segít gyermekednek a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyam?

✅   Figyelem összpontosítás fejlesztése:  

Az iskolában 45 perc egy tanóra. Ezt sokszor komoly munka végigülni a gyereknek.

Tanítási módszerünknek köszönhetően velünk megtanul úgy figyelni, hogy észre sem veszi az idő múlását, hisz egy-egy rajz több órán keresztül készül.

Koncentrál hosszú időn át és még élvezi is!   ✅   Szépírás, pontos vonalvezetés:  

Az iskolában alapvető hiányosság, örökös megrovás jár érte, ha nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc.

Mi megtanítjuk rajzolás közben arra, hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel  idővel javul a szépírása is.

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek 1
✅  Barátságok, tolerancia:  

S ami a legfontosabb, hogy mindeközben jól érzi magát, barátságokat köt, hasonló érdeklődésű gyerekek társaságában toleranciát és egymás, önmaga, tiszteletét is megtanulja!

 
“Én minden reggel vidáman keltem fel, mert nagyon vártam a tanfolyamot. Boldog vagyok azért is mert szereztem 3 barátot és szebben sőt sokkal szebben tudok rajzolni."
jobb agyféltekés rajz ló
✅   Sikerélmény:  

Persze a könnyen követhető és látványos technikának köszönhetően óriási sikerélménye is lesz, ami magabiztosságot ad számára az iskolában.

“Amikor megláttam a két szem közötti különbséget, majdnem elájultam!” Mihalek Binaka   “Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek.” Pirigyi Tamás
jobb agyféltekés rajztanfolyam ceruza
✅   Logika:  

Gyermekednek fontos megtanulnia, hogy mi után mi következik, és annak mi a következménye!

Az iskolában sok konfliktus alakul ki pont abból, hogy nem képesek a csemeték végiggondolni mi a következménye tetteiknek.

  A rajzolás segítségével ezt is megtanulja.   Megmutatjuk, hogy minden vonásnak, pöttynek hatása, és látszatja van. És megtanulja azt is, hogy egy-egy elrontott rajz (egy-egy elrontott szituáció) helyrehozható.
jobb agyféltekés gyerek rajztanfolyam
✅  Önbizalom növelés:  

Sajnos az iskolában a gyerkőcök sok leértékelést kapnak, ami bizony csorbát ejt az önbizalmukon. Tökéletes önbizalomturbót biztosít gyermeked számára a Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I., ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

 
“Nagyon boldog vagyok, mert soha sem gondoltam volna, hogy ilyeneket tudok rajzolni! Ez alatt a 2 nap alatt többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm!!!” Horváth Luca
  ✅  Új rajzolási technikák:  

A tanfolyam során olyan régi nagy művészek által alkalmazott technikákat tanulunk, amik nagyon egyszerűvé teszik a rajzolást, és amelyek segítségével könnyedén ér nagy sikereket.

 
“Nagyon nagy előrehaladást értem el a művészet világában és ez csak is az oktatónknak köszönhető.” Barna Balázs
✅  Feltöltő és kikapcsoló szabadidő:     A mai gyerkőcöket bizony nehéz “leszedni” a telefonról. Folyton azt nyomkodják. A Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyamon tanult technikákkal azonban élmény a rajzolás, így a gyerekek szívesen alkalmazzák a tanultakat. 🙂   Szuper délutáni program lehet így csemetédnek a suli után kikapcsolódásként a jobb agyféltekés rajzolás, ami nem csak kikapcsolja és feltölti, de nagyon fejleszti a megfigyelését és koncentrációját is.  
“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia

Fejleszd gyermeked kézügyességét, önbizalmát kreatívan! 🙂

Művészkuckó - ahol gyermeked jól érzi magát és alkothat

Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek

Mi szükséges a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc elvégzéséhez?

A tanfolyamot 9-13 éves gyerekek részére állítottam össze. Sikeres elvégzéséhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Egy teljesen:

✅  átlagos látással és egy

✅  átlagos kézügyességgel sikerrel el tudja végezni.

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és garantáltan instant sikerélményt hoznak számára.

Konkrét gyakorlati tippeket kap, mindenféle hókuszpókusz és szokatlan megoldás nélkül. A Jobb agyféltekés rajztanfolyam segítségével képes lesz olyan rajzokat készíteni, amelyekkel igazán elégedett lesz én nagyot nő az önbizalma.

jobb agyféltekés rajtanfolyam gyerekeknek gyurmaradír
művészkuckó 2

Gyermekbarát oktatás

Iskolánkban elsődleges fontosságú a családias, közvetlen hangulat és maximálisan gyermekbarát hozzáállás.

A cél gyermeked kézügyességének és kreativitásának fejlesztése: játékos, szórakoztató, igazán az ő nyelvén szóló feladatok segítségével.

Rajziksolánkban tényleg a gyermekedé a főszerep és miután elsajátította a szükséges technikákat hagyjuk kibontakozni a kreativitását, hogy ő maga ötletei alapján alkothassa meg a képét.

Oktatóink egyéni figyelemmel segítik gyermeked a technika alapos elsajátításában.

Rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekes bevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével mutatja meg a jobb agyféltekés rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit.

Témák:

✅  arányos rajzolás,

✅  a rajzeszközök használatának megismerése,

✅  rajzeszközök és használatuk,

✅  árnyékolási technikák,

✅  az élethű rajzolás módja.

Kinek ajánljuk a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamot

- 9-13 éves gyermekeknek

- Olyan gyerekeknek, akik szeretnek alkotni, rajzolni

- Olyan gyerekeknek, akik szeretnének még ügyesebbek lenni

- Olyan gyereknek, akiket ki kellen robbantani a tv és a számítógép elől

- Olyan gyerekenek, akiknek most nincs nagy sikerük a rajzolásban, szeretnének megtanulni szépen rajzolni

- Olyan gyerekeknek, akik szeretnek új dolgokat kipróbálni

- Olyan gyerekeknek, akiknek szüksége lenne egy kicsit több magabiztosságra

- Olyan gyerekeknek, akiknek szüksége van egy kis pozitív bíztatásra

- Olyan gyerekeknek, akiknek szüksége van arra, hogy fejlődjön a koncetrációja

- Hétvégi kikapcsolódáként olyan gyerekeknek, akik élményekre vágynak

mosoly

Milyen rajzeszközöket hozzunk magunkkal a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamra?

A tanfolyamra semmilyen rajzeszközt nem szükséges hoznotok, mert gyermeked ajándékba kap egy teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, ami bőségesen elegendő nem csak a tanfolyamon készült képek elkészítésére, de a tanfolyam utáni otthoni rajzolásra is.

Hogy tudom gyermekem részére biztosítani az étkezést?

A Művészkuckóban egy teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre, ahol a gyerekek elfogyaszthatják az otthonról hozott ennivalókat, de van lehetőség reggelente étteremből rendelni is, így délre frissen szállítják ki gyermekednek az ebédet.

Oktatóink teljes segítséget nyújtanak gyermeked megebédeltetésében. A megrendelt étel árát nem tartalmazza a tanfolyam díja.

Miért rajzolja minden gyermek ugyanazt a képet?

9 éves tapasztalatunk alapján kidolgoztuk azt a módszert, amivel a legstabilabb tudást tudjuk átadni gyermeked részére.

Előszőr megtanulja a technikákat lépésről-lépésre haladva. Minden kis elméletet egyből gyakorlat követ, amely során rögtön alkalmazza is a tanultakat.

Miután megtanulta a technikai alapokat egy közös képen haladva kipróbálja azokat. A Jobb agyféltekés rajz I. végső képét a papagájt nem oktatói instrukciók alapján készíti el gyermeked, hanem a korábban megtanult technikákat alkalmazva rajzol.

Az oktató csupán kérdez, hogy a tanultak alapján hogyan lehetne megcsinálni az adott képrészletet, a gyerekek javasolnak és szépen így készül el lépésről-lépésre az alkotás.

jobb-gyerek

Ott maradhatok gyermekemmel a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamon?

Ha Te vagy gyermeked azt szeretné, hogy a tanfolyam ideje alatt ott legyél, akkor van rá lehetőség, hogy megvárd őt a rajziskolánkban.

Sajnos az órákra nem tudsz bemenni szülőként, mert a tanfolyamot kifejezetten gyerekek részére alakítottuk ki. Ha felnőtt, különösen ha szülő tartózkodik a teremben, akkor a gyerekek másként viselkednek. Köszönjük az ezzel kapcsolatos megértésed.

Extrák, amikkel meglepünk a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamon

Teljesen felszerelt, jó minőségű eszközökkel teli rajzcsomagot, amit utána haza is vihet megával.

A rajzcsomagon túl még meglepjük gyermeked az elvégzett feladatokért kapott jutalom ajándékokkal a tanfolyam alatt.

Örökös 10%-os ajándékkártyát kaptok a Panton Művészboltba és az Artwebshopba, hogy még könnyebben tudjátok pótolni az elkopott rajzeszközöket.

Tanfolyam végén meglepetés ajándék.

present-307984_640
Művészkuckó kicsi

Miért válassz minket?

A Művészkuckó gyermek tanfolyamai 9 év tapasztalata alapján lettek kialakítva.

Gyakran induló képzéseink bőséges kínálatból nyújtanak választási lehetőséget.

A Lehel téren elhelyezkedő helyszínünk könnyen megközelíthető.

Barátságos és gyermekközpontú tanáraink gondokodnak arról, hogy itt gyermekedé legyen a főszerep.

Sok-sok további kifejezetten gyermekeknek szóló haladó tanfolyam közül tudtok választani több témában, hogy gyermeked tovább fejlődjön.

További részletek a Jobb agyféltekés kreatív rajz I. Miskolc tanfolyamról

Ár: 25 990 Ft helyett

20 990 Ft

HelyszínMiskolc
Tanfolyam időtartama: 9:00 - 16:00

Visszajelzések szülői szemmel

9 éves Lorin anyukájának beszámolója:

"Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is stílust váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket.

Azonban most valahogy máshogy tanul. Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében rendezettebb lett világa, de mégsem az a kényszeres rend van a fejlében. Mivel csak 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás."
8 éves Hanna anyukájának beszámolója a gyermek tanfolyamról:
"Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien."

Visszajelzések gyerek szemmel

Botond mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról: 

"Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának."
  Egy kislány mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról:   
"Remekül éreztem magam és rengeteget tanultam ezen a tanfolyamon. Nagyon kreatív és nagyszerű volt. Mikor ránéztem a rajzaimra, úgy éreztem, hogy: úristen, ezt én rajzoltam? Nagyon jók a tanárok és jó barátokat lehet szerezni."
Horváth Luca mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról: 
"Nagyon boldog vagyok, mert soha nem gondoltam volna, hogy ilyenket tudok rajzolni. Ez alatt a rövid idő altta többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm."

100% Sikergarancia

Élvezze gyermeked a Művészkuckóban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂

Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját, esetleg megismételheti azt egy másik alkalommal.

Nem kell mást tenned, csak a tanfolyamot követő 3 napon belül írásban jelezned számunkra.

jobb agyféltekés rajztanfolyam szív
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

Töltsd ki az űrlapot az oldal alján!
  • A jelentkezés visszaigazolásával egyidőben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
  • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és lefoglalásra kerül számodra a hely.
  • tanfolyam előtt 5-10 nappal küldünk egy részletes tájékoztatót.