jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Gyermekednek kudarcai vannak a rajzolásban és szeretnél neki segíteni, hogy sikerélménye legyen benne?

Sajnos egyre több gyermeknél tapasztalható, hogy már 8-10 évesen nem szeret rajzolni, mert annyi kudarcélménye volt. Egyeseknél ez már az oviban is tapasztalható.

Az online Jobb agyféltekés rajz I. tanfolyamon könnyen követhető, egyszerű technikák segítségével nagyot fejlődik  a rajzkészsége, amelynek köszönhetően újra megszereti a rajzolást és nagyot nő az önbizalma.

"Nagyon jól éreztem magam és nagyon sokat fejlődtem. Eleve annyira nem szerettem rajzolni, de most hogy befejeztem a tanfolyamot nagyon megszerettem a sok sikerélmény miatt!" Dóra

Gyermeked szeret rajzolni és szeretne benne még ügyesebb lenni?

A 9-13 évese gyerekek részére kifejlesztett online Jobb agyféltekés rajz I. tanfolyamon látványos technikákat tanul meg csemetéd, amelyek segítségével olyan rajzokat fog készíteni, amelyeket soha nem gondolt volna magáról.

"Teljesen más szemmel kezdtem el nézni a dolgokat: a szürke és a fekete ezerféle árnyalataiban játszó képeket, amiket eddig túl egyhangúnak és színtelennek tartottam." E. Janka

jobb agyfeltekes rajztanfolyam gyerekeknek

Az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyam Nektek szól, ha Te is szeretnéd ebben a különleges helyzetben gyermeked:

✅... figyelmét kreatívan lekötni

✅... készségeit fejleszteni

✅  ... önbizalmát erősíteni

✅  ... kreativitását növelni

✅ .... rajzolással kapcsolatos kudarcait feloldani

Ha szeretnéd, hogy:

✅   ... jól érezze magát

✅   ... sikerélménye legyen

✅   ... legyen egy olyan hobbija, ami a suli terhe alól kreatívan kikapcsolja és még közben fejlődik is

love-2070256_640

Miről szól az Online jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyam gyerekeknek?

A most kialakult helyzetben gyermekeinknek épp úgy szüksége van a kikapcsolódásra, kreatív fejlődésre és alkotásra, mint a korábbi időszakban. Nehéz időszak ez számukra is.

 

Szülőként most még inkább a te válladat nyomja a gyermekeddel való tanulás. A rajzolás, kreativitás fejlesztése még a matek házinál is okozhat nagyobb kihívásokat. Ebben szeretnénk neked segíteni.

Bízd ránk gyermeked kreativitásának fejlesztését!

 

A videótanfolyamon nem csak lépésről-lépéről megtanulja a rajzolás legfontosabb és elengedhetetlen alapjait, de rengeteget fejlődik majd a megfigyelése, koncentrciója és ceruza kezelése is.

 

Egy rövid elméleti, gyerekek nyelvén tartott, érdekes bevezető után sokat tesztelt, izgalmas feladatok segítségével ismeri meg csemetéd a jobb agyféltekés rajzolás látványos, egyszerű és fontos alaptechnikáit. 

 

Számunkra fontos, hogy tanulás közben jól érezze magát és szórakozva fejlődjön, így ennek megfelelően alakítottuk ki az online jobb agyféltekés rajztanfolyamunkat, közel 10 éves tapasztalatunk alapján kifejezetten 9-14 éves gyermeked részére.

“Nagyon sokmindent adott ez a tanfolyam! Eszméletlenül élveztem! Sokkal több mindenre odafigyelek már! Megfigyelőképességem és türelmem is javult, nagyon lekötöttek az órák. Jó volt a hangulat, a közösség és a tanulás. Millió köszönet, még biztos visszalátogatok hozzátok.Fanni

Miben segít gyermekednek az Online Jobb agyféltekés rajz I. tanfolyam?

 

✅   Figyelem összpontosítás fejlesztése:

 

Az iskolában 45 perc egy tanóra, ami sokszor komoly munka végigülni a gyereknek.  Tanítási módszerünknek köszönhetően velünk megtanul úgy figyelni, hogy észre sem veszi az idő múlását, hisz egy-egy rajz több órán keresztül is készül. Koncentrál hosszú időn át és még élvezi is!

jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek 1

✅   Pontos vonal vezetés:

 

Az iskolában alapvető hiányosság, ha nem ír olvashatóan, szépen a gyerkőc. Mi megtanítjuk rajzolás közben arra, hogyan kell lazán, szép ívű vonalakat rajzolni, és ezzel  idővel javul a szépírása is. A videón külön részben foglalkozunk a ceruza fogásának módjával és a halvány vonalvezetés fontosságával.

“Én minden reggel vidáman keltem fel, mert nagyon vártam a tanfolyamot. Boldog vagyok azért is mert szereztem 3 barátot és szebben sőt sokkal szebben tudok rajzolni."

jobb agyféltekés rajz ló
✅   Sikerélmény:  

Persze a könnyen követhető és látványos technikának köszönhetően óriási sikerélménye is lesz, ami magabiztosságot ad számára az iskolában.

“Amikor megláttam a két szem közötti különbséget, majdnem elájultam!” Mihalek Binaka   “Amikor ebbe a táborba jöttem nem gondoltam volna, hogy bármilyen nagy sikert elérek majd. Mikor megláttam a két kép közötti különbséget, nem jutottam szóhoz. Ha valaki akar ide jönni, nyugodtan tegye, mert itt az oktatók nagyon megértőek.” Pirigyi Tamás
jobb agyféltekés gyerek rajztanfolyam
jobb agyféltekés rajztanfolyam ceruza

✅   Logika:

 

Gyermekednek fontos megtanulnia, hogy mi után mi következik, és annak mi a következménye!

Az iskolában sok konfliktus alakul ki pont abból, hogy nem képesek a csemeték végiggondolni mi a következménye tetteiknek.

 

A rajzolás segítségével ezt is megtanulja.

 

Megmutatjuk, hogy minden vonásnak, pöttynek hatása, és látszatja van. És megtanulja azt is, hogy egy-egy elrontott rajz (egy-egy elrontott szituáció) helyrehozható.

✅  Önbizalom növelés:

 

Sajnos az iskolában a gyerkőcök sok leértékelést kapnak, ami bizony csorbát ejt az önbizalmukon. Tökéletes önbizalomturbót biztosít gyermeked számára az Online Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I., ahol órási és látványos fejlődést tapasztal már egy nap leforgása alatt.

 

“Nagyon boldog vagyok, mert soha sem gondoltam volna, hogy ilyeneket tudok rajzolni! Ez alatt a 2 nap alatt többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm!!!” Horváth Luca

 

✅  Új rajzolási technikák:

 

A tanfolyam során olyan régi nagy művészek által alkalmazott technikákat tanulunk, amik nagyon egyszerűvé teszik a rajzolást, és amelyek segítségével könnyedén ér nagy sikereket.

 

“Nagyon nagy előrehaladást értem el a művészet világában és ez csak is az oktatónknak köszönhető.” Barna Balázs

✅  Feltöltő és kikapcsoló szabadidő:  

 

A mai gyerkőcöket bizony nehéz “leszedni” a telefonról. Folyton azt nyomkodják. Az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyamon tanult technikákkal azonban élmény a rajzolás, így a gyerekek szívesen alkalmazzák a tanultakat. 🙂

 

“Mostantól minden nap rajzolok legalább 20 percet.” Felícia

Fejleszd gyermeked kézügyességét, önbizalmát kreatívan! 🙂

Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek
Jobb agyféltekés rajtanfolyam gyermekeknek

Mi szükséges az online Jobb agyféltekés kreatív rajztanfolyam elvégzéséhez?

A tanfolyamot 9-13 éves gyerekek részére állítottam össze. Sikeres elvégzéséhez nem szükséges tehetség, előképzettség, gyakorlat, vagy különleges képesség.

Egy teljesen:

✅  átlagos látással és egy

✅  átlagos kézügyességgel sikerrel el tudja végezni.

A tanult technikák azonnal alkalmazhatóak, és garantáltan instant sikerélményt hoznak számára.

Konkrét gyakorlati tippeket kap, mindenféle hókuszpókusz és szokatlan megoldás nélkül. Az online Jobb agyféltekés rajztanfolyam segítségével képes lesz olyan rajzokat készíteni, amelyekkel igazán elégedett lesz én nagyot nő az önbizalma.

jobb agyféltekés rajtanfolyam gyerekeknek gyurmaradír
művészkuckó 2

Mit tartalmaz az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajztanfolyam?

✅ Ismerkedés a rajzeszközökkel

✅ Mit csinálj, ha elbizonytalanodsz rajzolás közben?

✅ Miért nem úgy megy a rajzolás, ahogy szeretnénk

✅ Régi nagy művészek titkos trükkjei

✅ Laza vonalvezetés

✅ Kiegészítő gyakorló feladatok

✅ Arányos rajzolás alapjai

✅ Ceruza fogásának módjai

✅ Ismerkedés a ceruzákkal

✅ Rajzeszközök technikai megismerése

✅ Mitől lesz domború a rajz?

✅ Tanult technikákkal lépésről-lépésre elkészített alkotás

✅ Gyakorlati tanácsok a továbblépéshez

✅ Gyakorló feladatok

Mikor ajánlott gyermekednek az online Jobb agyféltekés fejlesztő Rajz I.?

✅  ha nem tudtok eljönni az élő Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I. tanfolyamunkra

✅  ha elvégeztétek már nálunk a Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I. tanfolyamot, de szeretnétek időnként ismételni és tovább gyakorolni. Az online tanfolyamon extra kiegészítő feladatokkal készültünk

✅  ha szeret rajzolni és szeretne benne továbbfejlődni

✅  ha kudarca van a rajzolásban, de szeretne szépen rajzolni

✅  ha sikerélményre, nagyobb önbizalomra vágyik

✅  ha fejlesztenéd koncentrációját, szépírását, megfigyelését

✅  ha szeretnéd, hogy azt csináljon, amit szeret

mosoly

Mi az előnye a online Jobb agyféltekés fejlesztő Rajz I. tanfolyamnak?

✅  saját időbeosztásban végezhető

✅  kényelmesen, otthonról tanulhatóak meg a technikák

✅  a tanfolyam nincs időkorláthoz kötve, örökös hozzáférés van hozzá

✅  akárhányszor meg lehet ismételni

✅  a világ bármely részéről hozzáférhető

✅  extra kiegészítő feladatok vannak hozzá, amely az élő tanfolyamban az időkorlát miatt nem férnek bele

✅  interaktív: a videók alatt van lehetőség kérdezni

mosoly

Hogyan tudja majd gyermekem megnézni az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I. tanfolyamot?

 

A tanfolyam díjának beérkezését követően e-mailen kaptok egy kódot és egy pontos leírást, hogy hogyan tudtok belépni a tanfolyam felületére interneten keresztül, majd itt lépésről-lépésre vezet végig a tanfolyam az izgalmas feladatokon.

 

Ha már elvégezte gyermekem az élő Jobb agyféltekés gyermek rajz I. tanfolyamot, akkor érdemes e neki elvégezni az online tanfolyamot?

 

Mindenképpen. Nem csak azért, mert újraismételheti a korábban tanultakat, feleleveníteheti és újragyakorolhatja őket, de korlátlan ideig újra és újraélheti a tanfolyami élményeket. Valamint és talán ez a legfontosabb: az online tanfolyamba sok gyakoroló feladatot tettünk bele, hogy csemetéd tovább mélyíthesse a tudását.

jobb-gyerek

Mit rajzolunk a tanfolyamon?

 

A tanfolyamon főként állatokat fogunk a gyerekekkel rajzolni. Miután megtanultuk az összes technikát, akkor elkészítjük az egyik kedvenc fő alkotást: a Papagájt! 🙂 Ez igen nagy sikert biztosít a csemetéknek.

 

“Lenyűgözött, hogy én ilyen szépen is tudok rajzolni.” D. Laura

 

Egyszerre kell megcsinálni minden feladatot?

 

Nem. Az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I. tanfolyam rövidebb blokkokból tevődik össze, s bármikor megállítható és később is folytatható.

 

“Nagyon jó volt. Sokat tanultam. Csak kár, hogy két napos. Lehetne akár egy hetes, vagy hónapig tartó is. Én szeretnék menni az összesre.” Szalai Noémi

 

Van e időkorlátja a tanfolyamnak?

 

Nincs. Miután megkaptátok a jogosultságot a tanfolyamhoz, örökre a tiétek. Bármikor megállítható, újraindítható és folytatható.

 

Van e földrajzi korlátja a tanfolyam megtekintésének?

 

Nincs. A tanfolyam internet segítségével a világ bármely részéről elvégezhető.

 

Szükséges e előképzettség az online Jobb agyféltekés fejlesztő Rajz I. tanfolyam elvégzéséhez?

 

Nem, semmilyen előképzettség nem szükséges a Jobb agyféltekés rajztanfolyam elvégzéséhez. Sőt kifejezetten nagy sikereket érnek el azok a gyerekek is, akik nem szeretnek rajzolni, esetleg kurdarcuk volt benne.

 

jobb-gyerek

Honnan tudom beszerezni a szükséges rajzeszközöket?

 

A tanfolyam elején bemutatjuk, hogy milyen rajzeszközökre van szükség, azonban van lehetőséged az online tanfolyamhoz egy komplett rajzcsomagot is rendelni, ami nem csak minden szükséges rajzeszközt tartalmaz, de az összes feladatlapot, rajzolandó képet és kiegészítő segédanyagot is.

 

“Nagyon tetszett ez a tanfolyam, nagyon sokat tanultam és örültem, hogy ilyen profi tárgyakkal rajzolhattam.” Darvas Linett

 

“Sokkal ügyesebb lettem, mint voltam. A papírceruzát nem is ismertem, de most már használni is tudom. Árnyékolásban nem voltam a legjobb. Nem hittem, hogy ennyit fejlődhetek. “A végtelenbe és tovább!!” Orosz Petra

jobb agyféltekés rajz gyerekeknek másolata másolata

9+1 ok, amiért érdemes az online Jobb agyféltekés fejlesztő rajz I. tanfolyamot választanod:

✅ Hasznos és fejlesztő képzéssel tudod gyermeked lekötni

✅ Szuperul fogja magát érezni

✅  a tanult technikáknak köszönhetően kiemelkedően jobb lehet társainál, amivel figyelmet és elismerést kap tőlük

✅ Fejlődik gyermeked képessége

✅ Sikerélményben lesz része

✅ Új rajzolási technikákat tanul

✅ Nő az önbizalma

✅ Javul a koncentrációja

✅ és olyat csinálhat, amit szeret

present-307984_640
Művészkuckó kicsi

Miért válassz minket?

A Művészkuckó gyermek tanfolyamai 10 év tapasztalata alapján lettek kialakítva kifejezetten 9-14 éves gyerekek számára.

Sok éves tapasztalat alapján kialakított tanmenetünkben az elmélet, a gyakorlat és a kreatív, játékos feladatok biztosítják, hogy gyermeked végig élvezze a tanulást és lelkes maradjon.

“Nagyon jól éreztem magam és sok új technikát is tanultam. Ez nekem nagyon ritka, hogy élveztem a tanulást, de most tejesült. Köszönöm ezt az élményt!”  Egyed Hilda

 

A Művészkuckó Magyarország legnagyobb jobb agyféltekés rajziskolája

Barátságos és kedves ügyfélszolgálatunk mindig örömmel várja megkereséseteket.

Közel 15 féle további kifejezetten gyermekeknek szóló tanfolyam közül tudtok választani, ha szeretnétek tovább fejlődni.

Miért érdemes most regisztrálnod az online Jobb agyféltekés rajz I. tanfolyamra?

KEDVEZMÉNYES BEVEZETŐ AKCIÓ!

 

19 990 Ft helyett

16 990 Ft

Kérd EXTRA KIEGÉSZÍTŐ RAJZCSOMAGUNKAT!

Nem szeretnél a nyomtatással bajlódni és rajzeszközökért rohangálni?

 

Segítünk!

 

Az online Jobb agyféltekés Raj I.-hez lehetőséged van komplett rajzcsomagot rendelni, ami tartalmaz minden feladatlapot, kiegészítő segédeszközt, ceruzákat, radírokat, rajzmappát és egy gyakorló munkafüzetet is.

 

A rajzcsomag díja:

 

4 990 Ft helyett

3 990 Ft 

100% Sikergarancia

Élvezze gyermeked a Művészkuckóban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂

Élvezze gyermeked a Művészkuckóban felhőtlenül az alkotást, hisz a SIKERÉLMÉNYRE 100% garanciát vállalunk! 🙂 Ha úgy érzi, hogy a tanfolyam nem nyújtott számára sikerélményt, vagy nem elégedett vele, akkor visszafizetjük a tanfolyam díját.

 

Nem kell mást tenned, csak a várárlástól számított 30 napon belül írásban jelezned számunkra.

jobb agyféltekés rajztanfolyam szív

Visszajelzések szülői szemmel

9 éves Lorin anyukájának beszámolója:

"Ez a látásmód, ez a fajta figyelem, a finom részletekre, árnyalatokra való összepontosítás azt is eredményezte, hogy a tanulásban is stílust váltott. Szerencsére szeret tanulni, első osztályban is, félévkor is kitűnő tanuló volt, könnyen tanul verseket.

Azonban most valahogy máshogy tanul. Az olvasottakban felfedez olyan részleteket is, amiken korábban átsiklott. Összességében rendezettebb lett világa, de mégsem az a kényszeres rend van a fejlében. Mivel csak 9 éves, nem hiszem, hogy ez tudatos lenne, főleg, hogy nem fokozatosan alakult ki, hanem a tanfolyamok után érezhető volt a változás."
8 éves Hanna anyukájának beszámolója a gyermek tanfolyamról:
"Szemmel látható volt a fejlődése. Megtanultak satírozni, árnyékolni, kiemelni és a kész rajzok láttán azt mondtam, ez valami csoda, érdekes, hogy ha becsapjuk az agyunkat ilyen mesteri művek kerülhetnek ki azoknak a keze alól is, akik egyébként nem rajzolnak átlagon felülien."

Visszajelzések gyerek szemmel a Jobb agyféltekés rajztanfolyamról

Botond mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról: 

"Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának."
  Egy kislány mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról:   
"Remekül éreztem magam és rengeteget tanultam ezen a tanfolyamon. Nagyon kreatív és nagyszerű volt. Mikor ránéztem a rajzaimra, úgy éreztem, hogy: úristen, ezt én rajzoltam? Nagyon jók a tanárok és jó barátokat lehet szerezni."
Horváth Luca mondta a Jobb egyféltekés rajztanfolyamról: 
"Nagyon boldog vagyok, mert soha nem gondoltam volna, hogy ilyenket tudok rajzolni. Ez alatt a rövid idő altta többet fejlődtem, mint születésem óta. Nagyon köszönöm."
jobb agyféltekés rajztanfolyam gyerekeknek

Hogyan szerezheted meg ezt az élményt gyermekednek?

 

  • Kattints az oldal alján található jelentkezés gombra.
  • Tedd kosárba a tanfolyamot
  • Kattints a jobb felső sarokban lévő kosárkára, majd a Pénztár lila színű gombra
  • Töltsd ki az adataid
  • A jelentkezés visszaigazolásával egyidőben kapsz egy díjbekérőt külön levélben.
  • Utald át a díjbekérőben lévő összeget a megadott bankszámlaszámunkra.
  • Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát és e-mailen elküldjük a belépési kódokat, amikkel el tudod indítani a tanfolyamot.