Sikersztorik

Amit ti mondtatok a tanfolyamokról

És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet

” Ez volt a legjobb két nap az életemben és nagyon tetszett az, hogy az első napi rajzomhoz képest a második napi még jobb volt. Összességében mindenkinek ajánlom ezt az élményt. És akárki eddig az osztály legrosszabb rajzolója volt az ha ezt a két szuper napot végigcsinálja akár még az osztály legjobb rajzolója is lehet.

És hogy ha nem csak 1-5 pontra lehetne értékelni a tanfolyamot, hanem például 0-végtelenig, akkor a végtelent választanám. Biztos, hogy fogok jönni a Rajz II-re. Köszönöm ezt az élményt a tanáromnak: Katának.” O. Botond Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Szépeket tudtam rajzolni

„Vicces volt. Érdekes volt. Szépeket tudtam rajzolni. Nagyon élveztem.”

Cs. Janka, Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Varázslatos eredmény!

“Csodálatosan éreztem magam a tanfolyamon, nagyon jó volt a csoportközösség, jól éreztük magunkat egymással. Nem gondoltam volna, hogy két nap alatt ekkora fejlődést érünk el. Varázslatos eredmény! Köszönöm szépen!”

K. Rebeka  Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Nagyon jó volt a tanfolyam, máskor is szeretnék jönni

“Szerintem nagyon sokat fejlődtem, és most már biztos, hogy le tudom győzni a barátomat, Fannit a rajzolásban. Nagyon jó volt a tanfolyam, máskor is szeretnék jönni.”

V. Dorina,  Jobb agyféltekés gyermek rajztábor kezdőknek

Nagyon elégedett vagyok

“Nagyon élveztem a tanfolyamot, és azt a célt, amit kitűztem magam elé, azt el is értem. Nagyon elégedett vagyok a rajztudásommal. Köszönöm Adri, nagyon hálás vagyok Neked.”

V. Kevin, Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Egészen ügyes lettem

“Nekem nagyon tetszett. Adri nagyon kedves és vicces volt velünk. Szinte a nulláról indultam és most egészen ügyes lettem.”

Sz. Maja, Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Utáltam rajzolni, de most már imádok

“Azt gondolom, hogy elég sokat fejlődtem, és nagyon jól éreztem magam. Eleinte nem szerettem, sőt utáltam rajzolni, de most már imádok.”

M. Kata,Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Ajánlom mindenkinek

“Nagyon tetszett. Sok mindent csináltunk, nagyon jó rajzokat csináltam. Nekem nagyon bejön. Ajánlom mindenkinek.”

Ny. Norton, Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Köszönöm, hogy mindent megtanultam a rajzról

“Nagyon jó volt a közösség. Az első rajz még nem volt a legjobb, de az utolsó már mintha gép nyomtatta volna. A Kata mindent megtanított, és mindenben segített. Nagyon jó érzés volt látni az utolsó rajzot. Köszönöm, hogy mindent megtanultam a rajzról.”

T. Eszter, Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Köszönöm mindazt, amit tanultunk, és minden jóságot

“Én nagyon örülök annak, hogy megtanultam pontosan másolni. És annak is, hogy megtanultam: “Nincs rossz rajzoló, csak rossz megfigyelő!”. Köszönöm mindazt, amit tanultunk, és minden jóságot. Köszönöm azt is, amit adtál, és ami szeretet van bennem, azt próbáltam odaadni.”

K. Eszter,  Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam I.

Jobb agyféltekés rajzolás a Facebookon

Jobb agyféltekés rajzolás élménye

© 2018 Minden jog fenntartva - Jobb agyféltekés rajzolás, jobb agyféltekés rajztanfolyam I Impresszum I Adatvédelmi Nyilatkozat I