Sokak kérésére megérkezett a színes ceruzás rajztanfolyam már gyerekek részére is!

A gyerekek imádják a színeket és alig várják, hogy színesben is alkothassanak! Miután elvégezték a Jobb agyféltekés rajz I. gyermek tanfolyamot, már szeretettel várjuk őket a színek csodálatos világát bemutató színes ceruzás tanfolyamra.

A rajztanfolyamon játékos formában megismerjük a színeket, a kikeverésüket, összefüggéseiket és használatukat, majd sok-sok látványos színes ceruzás technikát sajátítunk el, aminek köszönhetően olyan csodák kerülnek ki a kezeik közül, amit soha nem gondoltak volna.

Minden alkalommal hallom a gyerekektől, hogy el se hiszik, hogy ezeket a képeket ők készítették és óriási lelkesedéssel mutogatják a szüleiknek a tanfolyam végén a kis kiállításunkat! Csodálatos látni az örömüket, amiben így nem csak a szülők, hanem mi is részt vehetünk.

Miért hasznos a színes ceruzás tanfolyam?

A színes ceruzás alkotás több szempontból is igen hasznos a gyerekeknek. Elsősorban megtanuljuk, hogyan kell ügyesen elérni a különböző színárnyalatokat, ami jól megdolgoztatja az agyunkat.

Másodsorban pedig, aki színesben elkészít egy képet, odafigyelve a részletekre, utána a grafitrajzain is sokkal több apróságot fog észrevenni, ezért még részletgazdagabbak lesznek a gyerekek képei. Ezáltal még ügyesebbek lesznek a kis művészek és a koncentrációs képességeiket is erősíti a tanfolyam.

Mit tanulnak a színes ceruzás tanfolyamon?

Különféle játékos feladatlapokon kipróbáljuk a ceruzáinkat, megismerkedünk a színkeverés technikáival.

Különféle színekkel tónusskálákat készítünk és jól begyakoroljuk a színes ceruza használatát.

Az első napon közösen megrajzolunk egy jópofa békás képet, majd a második napon már mindenki az általa kiválasztott állatos képen gyakorolhatja be a tanultakat.

színes ceruzás tanfolyamok
gyerek színes ceruzás tanfolyam

Kinek ajánlott a színes ceruzás rajztanfolyam

A színes ceruzás gyermek rajztanfolyamot ajánljuk minden, legalább Rajz I-et végzett gyermeknek, aki szeretné fejleszteni ügyességét, új ismereteket szerezni és sokat színezni.

Jelentkezzetek még ma és gyűjtsétek tovább a szívecskéket, a Színezd újra tanfolyamon is!

Mit kell vinni

Színes ceruzát vinni kell? Természetesen nem. Minden résztvevő kap egy szuper, külön gyerekek számára kifejlesztett (vastagabb ceruzatest, a kényelmesebb fogás érdekében), profi színes ceruza készletet, hogy otthon se álljon meg az alkotás.

Mi az, amit vinni kell? A Rajz I-en kapott rajzcsomagra szükség lesz, ezért azt mindenképpen csomagoljátok be. Ennek tartalma: 1db gyurmaradír, 1db ceruzavég radír, 1db sima radír, 1db HB-s ceruza, 1db 3B-s ceruza, 1db 8B-s grafitrúd, 1db papírceruza, 1db csiszolópapír, 1 db hegyező.

Ezen kívül tízórait, ebédet és sok-sok tiszta vizet csomagoljatok.

A Színezd újra, színes ceruzás tanfolyamra a helyek száma korlátozott, ezért kérlek, mielőbb foglalj időpontot, előleg befizetéssel.

Tovább információk a tanfolyamhoz

Előképzettség: Rajz I. végzettség Ár: 21 990 Ft/fő/2 nap

A foglalkozások minden nap 9:00-16:00 között zajlanak. Reggel 8:30 és 8:45 között kell megérkezni, hogy legyen idő elfoglalni a helyeket, elpakolni az ételt, kitölteni a jelentkezési lapot, stb.

Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1. emelet 18-as kapucsengő

A jelentkezés a tanfolyam díjának befizetésével válik véglegessé, mivel csak így tudjuk biztosítani a helyet a résztvevőknek.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, ahol gyermeked újabb felejthetetlen élményeket szerezhet!