Érdekel a manga stílus?
Szeretnéd megtanulni az arányos arc rajzolás trükkjeit?

Mi az a manga?

A manga (漫画) kifejezés jelentése: vázlat vagy véletlenszerű képek, azonban ma már egyértelműen csak a képregény szó japán elnevezéseként használják.

Tehát Japánban mangának hívják a képregényeket. Japánon kívül pedig mangának hívják azokat a japán képregényeket, amik ebben a stílusban készültek.

Mi a lényege manga stílus rajztanfolyamnak?

A tanfolyam lényege a manga stílus legjelentősebb és egyben a legsokrétűbb részének elsajátítása: A fej, az arc, azon belül a szemek, orr és a száj megrajzolása grafittal.

Megismered többek között az arc arányait egy nagyon egyszerű módszer által, ami nem csak a manga stílusú arcok elkészítésében, hanem az élethű portré rajzolásban is segít.

Ezáltal fejből is fogsz tudni arányos arcokat rajzolni.

7.1
7.2

Mire tudom használni a manga rajzolást később?

Ezt a tudást igen széles körben használhatod, akár grafikusként, tetoválóként, dekoratőrként, sminkesként is, de bármilyen kreatív szakmában, tanulmányokban segítséget nyújthat.

Emellett, ha szeretnél eljutni oda, hogy képzeletből rajzolsz, a manga stílus rajztanfolyam ebben is segítségedre lesz!

Milyen feltételei vannak a tafolyamnak

A manga stílus rajztanfolyam elvégzéséhez minden olyan gyermeknek ajánlott, aki elvégezte legalább

- a Jobb agyféltekés gyermek rajz I

- vagy a Jobb agyféltekés kezdő tábort 

- és 10-14 éves kor közötti. 

 

Eszter így érezte magát a tanfolyamon

"Nagyon jól éreztem magam. Mikor első nap haza mentem, nyugodtnak éreztem magam. Szeretnék jönni a következő Manga tanfolyamra is. Az alapoktól kezdve a mesterszintig megtanultunk mindent két nap alatt. Nagyon jól sikerültek a rajzok szerintem mindenkinek. Azt mondták, hogy a következő tanfolyamon képregényt készítünk. Nagyon szeretnék elmenni rá. Az oktatónk, Andi kedves türelmes és nyugodt volt. Elmondta, ha valamit másként kell csinálni és ha valami jól sikerült. Direkt azért jöttem, ebben az időpontban, hogy ő legyen az oktató. Találkoztam ismerősökkel is. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és remélem még sokaknak sikerült jó eredményt elérni, és kipróbálni ezt a fantasztikus tanfolyamot."

Ár: 19 990 Ft
Helyszín: 1062 Budapest, Lehel utca 5. 1. emelet 18-as kapucsengő (Lehel térnél)
Tanfolyam időtartama: 9:00 - 16:00
Korhatár: 10-14 éves korig lehet jelentkezni

Nincs más dolgod, mint rákattintani a linkre és kitölteni a jelentkezési űrlapot!