Hírek - fejlesztő / gyerekeknek / hasznos tippek / jobb agyféltekés gyerek rajztanfolyamok / kreatív / művészkuckó / önbizalom / rajzolás / rajzolás alapjai / sikerélmény

Napközis táborra nagy szükség van. Főleg a szünidőkben és főleg akkor, ha nincs nagyobb testvér a kisebb gyerek mellett, aki vigyázhatna rá. Elkél ilyenkor egy segítőkész nagymama, vagy otthon tartózkodó rokon a családban, de ez a lehetőség sajnos ma már egyre ritkább.

Pedig a te számodra is nagyon fontos, hogy a gyerek biztonságban legyen, míg neked dolgoznod kell. Sőt! Nemcsak biztonságban!

Ma már egészen természetes igény, hogy

 • érezze magát jól
 • legyen életkorának és érdeklődésének megfelelő társaságban
 • és ha lehetséges, játék közben akár tanuljon is valamit, aminek hasznát veszi

 

Napközis tábor – minőségnövelő faktor

Egyre nagyobb teret hódítanak a tematikus napközis táborok. Ma már nem elég, hogy egy napközis tábor egyszerű „gyerekmegőrző” legyen. Ennél a szülő is, a gyerek is többet vár el. Joggal.

Épp ezért a napközis táborok igyekszenek is valami pluszt hozzátenni a napközbeni felügyelethez. Pedagógusok sora igyekszik azon, hogy élvezetessé, kreatívvá és élménytelivé tegyék az ott eltöltött időt a gyerkőcök számára.

Ez az az minőségnövelő faktor, melytől igazán hívogató lesz ez a – valljuk be – kényszerhelyzet.

 

Napközis tábor – szakkör egész nap

Az igazán profi napközis táborok már nyíltan tematizáltak. Meg is hirdetik, hogy náluk mi a fő profil, milyen extra elfoglaltságot tudnak nyújtani a gyermeked számára, milyen készségeket sajátíthat el, ha beíratod hozzájuk.

Lányoknak főként esztétikus, kreatív, kézműves elfoglaltság dukál. Fiúknak ugyanebből inkább a barkácsolás, építkezés. Mindegyik roppant hasznos, hiszen indirekt módon már a felnőtt életben való jártasságokra készíti elő a gyerekeket.

Aztán itt vannak a sportolási lehetőségek. Nagyon sok napközis tábor ezt az ágazatot részesíti előnyben. Ami szintén a gyerek javára van, hiszen a fokozott mozgás, adott esetben a friss levegőn való tartózkodás az egészségüket és az állóképességük fejlődését szolgálja.

 

Napközis tábor – különleges készségek kifejlesztése

A napközis táborok sorában van egy, ami nem olyan régen került fel a listára.
Ez a jobb agyféltekés rajztábor.

Vajon hogyan felel meg ez a gyerkőcödnek és neked is, napközis táborként? Voltaképpen minden feltétel teljesül benne, amit eddig sorra vettünk:

 • azonos korosztályú társakkal van együtt, s tapasztalatunk szerint szoros barátságok is szövődnek ilyenkor
 • hiszen azonos az érdeklődési körük
 • valami olyat tanul, amire kíváncsi, amiben fejlődni akar
 • a tábor felépítése pedig garantálja, hogy sikerélménye legyen
 • kreativitása a felszínre törjön
 • hihetetlenül jól érezze magát
 • az alkotása, amit saját maga létrehozott hatalmas büszkeséggel töltse el
 • erőt adjon neki az élet más területén is, pusztán annak a megtapasztalásával, hogy valami olyanra is képes, amit egyáltalán nem gondolt volna magáról

 

Szeretnéd te is, ha a gyerkőcöd ilyen élményekkel gazdagodna a szünidőben?

Szeretnéd nemcsak biztonságban tudni, hanem fejleszteni is a gyermekedet?

Foglald le a helyét már most szünidei fejlesztő táborainkba,
hogy részese lehessen ennek a csodás élménynek!

 

 

 

Szólj hozzá te is!© 2018 Minden jog fenntartva - Jobb agyféltekés rajzolás, jobb agyféltekés rajztanfolyam I Impresszum I Adatvédelmi Nyilatkozat I