Hírek - fejlesztő / gyerekeknek / hasznos tippek / jobb agyféltekés gyerek rajztanfolyamok / kreatív / művészkuckó / önbizalom / online / rajz / rajzolás / rajzolás alapjai / színes ceruza / színes ceruzás rajzolás / színes rajzolás

Online tanfolyam – a jövő egyik fontos oktatási formája

Online tanfolyam ma már minden témában bőségesen található a neten. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyerkőc

  • akár alaptudást szerezzen bizonyos témában

  • akár elmélyítsen, kiegészítsen olyan tudást, amiben tovább akar fejlődni

  • akár már a pályaválasztásra készülve extra tudásra tegyen szert és evvel a felvételinél előnyt élvezzen

Online tanfolyam – milyen előnyökkel jár?

  1. Saját igényre szabott témák és elmélyülés.

    A gyerkőc számára közösen kinézhetitek és megválaszthatjátok, hogy milyen szinten és milyen mélységben szeretne megismerkedni az adott témával.
    Ilyen egyedi igények kielégítésére egy hagyományos tanfolyam keretein belül általában nincs lehetőség.

  1. Tanulás a megszokott környezetben.

    A gyerekek számára nagyon megnyugtató, hogyha biztonságos, megszokott környezetben végezheti a feladatait. Oldottabb, nyitottabb és evvel együtt odaadóbb és kreatívabb is lesz az online tanfolyam végzése közben.

  2. Az online tanfolyamok egyik legnagyobb előnye kétségkívül a rugalmas időbeosztás. Vagyis, hogy a gyermeked számára legmegfelelőbb időpontban végezhető.

    Kényelmesen beilleszthető az egyéb tevékenységek közé. Nem telik az idő utazással. Sőt, a világ bármelyik tájáról elérhető egy-egy érdeklődésre számot tartó tanfolyam.

Mi is lépést tartunk a fejlődéssel.
Online tanfolyamaink között kedvedre válogathatsz
az alapszintű, fejlesztő rajztanfolyamoktól – a haladó technikákig.

Online tanfolyam – amire érdemes figyelnetek

  1. A megfelelő környezet megteremtése.
    Bár első pillantásra szimpatikusnak tűnhet, hogy otthon, vagy bárhol, bármikor előveheti a gyerkőc a leckéit, ez sok buktatót is rejt magában. Mindenképpen gondoskodni kell egy szeparált helyről az online tanfolyam idejére, amikor csak erre figyel, csak evvel foglalkozik.

    Az otthoni környezet nagyon csábító lehet arra, hogy tanulás közben mással is foglalkozzon. Ezért sokszor nagyobb önfegyelemre van szüksége, mint egy iskolai órán. Cserébe viszont sok önállóságot tanulhat ezen keresztül.

  1. Érdemes tehát úgy tekintenie az online tanfolyamra is, mint egy valódira. Segíts neki az online tanfolyami órarendet meghatározni és ügyelj rá, hogy azt be is tartsa.

    Amikor tanul, foglalkozzon csak avval, semmi mással. Így sokkal hatékonyabb, eredményesebb lesz a befektetett munkája.

 

Ha egy tanfolyam izgalmas, kreatív és sokoldalú,
akkor gond nélkül leköti a gyermekedet.
Online tanfolyamaink összeállításánál mi is erre törekszünk!

Sőt >>> a visszajelzések szerint meg is valósítottuk.

„Szeretnénk a színes ceruzás tanfolyamot is.
A rajz I. és rajz II-t nagyon szereti. Állandó használatban van.
Köszönjük!”
(egy szülő visszajelzése e-mailban)

  1. Online tanfolyamok közül érdemes olyat választanod a csemetédnek, ahol lehetőség van a feladatokkal kapcsolatban kérdezni, vagy valamilyen fórumon kommunikálni.

    Az itt feltett kérdésekkel könnyedén tisztázhat számára nehezen értelmezhető dolgokat, valamint nagyszerű visszajelzéseket kaphat arról is, hogy az elvégzett feladatok mennyire pontosak, vagy szükséges-e javítani rajtuk?

  2. Fontos az is, hogy megfelelő eszköz álljon a rendelkezésére.

    Számítógép, tablet optikailag sokkal szerencsésebbek, mint a legfelkészültebb okostelefon. A nagyobb képernyőjű eszközök kevésbé rongálják a szemét. Jobban lát, ezért könnyebben képes figyelni, ami a feladatok megoldásán is meglátszik majd.

    Ha olyat témát választotok, ami eszközköz kötött, valamilyen gyakorlatias, vagy alkotói dolog, akkor utána kell nézned, hogy a tanfolyamhoz rendelhető-e eszközcsomag, vagy külön be kell szereznetek, hogy a gyerkőc maradéktalanul élvezhesse az online tanfolyam előnyeit.

Online tanfolyamaink mindegyikéhez rendelhető eszköz,
sőt, extra kiegészítő ajándékokkal is meglepünk benneteket!

Kedvet kaptatok az online rajztanfolyamokhoz?

Válassz te is gyermekednek
népszerű, ONLINE TANFOLYAMAINKBÓL!

 

 

Szólj hozzá te is!



Jobb agyféltekés rajzolás a Facebookon

Jobb agyféltekés rajzolás élménye

© 2018 Minden jog fenntartva - Jobb agyféltekés rajzolás, jobb agyféltekés rajztanfolyam I Impresszum I Adatvédelmi Nyilatkozat I