Van egy álmom!

Egy küldetésem: hogy a rajzoláson keresztül minél több embernek megmutassam, hogy “sokkal többre képes, mint azt gondolná magáról”!

Hiszem, hogy megvalósíthatjuk az álmaink és elérhetjük a céljaink! A Jobb agyféltekés rajzolással van egy olyan eszköz a kezemben, amellyel pár nap alatt Neked is megmutathatom, hogy egy olyan dolgot vagy képes létrehozni, amit soha nem gondoltál volna magadról.

Doszpod Kata vagyok a Művészház alapítója és közel 9 éve dolgozok azon, hogy minél több embernek megmutassam, hogy valójában milyen csoda van a kezeiben!

Közel 9 éve tartok Jobb agyféltekés rajztanfolyamot felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt már 9 éves kortól. Több ezren fordultak meg már nálunk a Művészházban és vitték jó hírünket a barátságos hangulat és minőségi képzés miatt. Mindkettő fontos számunkra, mert mi azt szeretnénk, hogy varázslatosan érezd magad nálunk és közben valóban megtanulj alkotni, legyen az rajzolás, színezés, paszellezés, vagy festés.

A kezdetek

Gyerekként imádtam rajzolni, alkotni, rengeteget festettem és jártam különféle művészeti oktatásra. Az volt a célom, hogy a kreativitásomból éljek meg! Csak aztán, mikor a pályaválasztásra került a sor…………….

Az apukám megmondta……….. Művészi pályára nem megyünk, mert abból ugye nem lehet megélni….. Mit akar egy apa a lányának? Hogy sikeres élete legyen! Így közgazdász lettem!

Nos a számok világát nem annyira kedveltem, mint az alkotást és a festészetet! Gondolhatod… Mégis jó kislány lévén csináltam, amit kellett.

2008-ban azt éreztem, hogy nagyon nem vagyok a helyemen és nem azt csinálom, amit kellene.

Nem voltam boldog. Így hoztam egy radikális döntés! Otthagytam a munkámat. Otthagytam a pasimat, és elindult egy útkeresés, hogy vajon ki vagyok én?

Kata Művészház
Kata Művészkuckó
Kata Művészkuckó

Az útkeresés

Nos, nem jött olyan gyorsan a válasz, mint szerettem volna.

Hónapokon keresztül kerestem önmagam. Tanfolyam tanfolyam hátán. Egyszer csak hallottam a Jobb agyféltekés rajzolásról és tudtam, hogy EZ AZ!!!!, amit kerestem.

Elmentem a tanfolyamra és imádtam!!!! Rehabilitálódott bennem mind az a cél, ami gyerekkoromban bennem volt. Ott rögtön a tanfolyamon eldöntöttem, hogy EZT FOGOM CSINÁLNI!

Gőzöm nem volt, hogy hogyan, csak azt tudtam, hogy EZ AZ!

A megvalósult álom

S amint láthatod: Sikerült! A Művészház 2010 óta létezik és több mint 8 000 embernek adtuk át az alkotás örömét!

Szeretném hát Neked is megmutatni, hogy sokkal többre vagy képes, mint gondolnád és képes vagy megvalósítani a vágyaid és álmaid!

Gyere el hozzánk a Jobb agyféltekés rajztanfolyamra és pár nap alatt megláthatod, hogy olyan dolgot vagy képes alkotni, amit soha nem gondoltál volna magadról. Ez óriási önbizalom növelő és új kapukat nyitó lehetőség. S ráadásul, ha az élet egyik területén kompetensebbé válsz, akkor az élet más területein is kompetensebb leszel!

Várlak hát sok szeretettel Téged is! 🙂

Doszpod Kata

Művészház Alapító